Untitled
  • ANASAYFA
  • FORUM
  • RESIMLER
  • HABERLER
  • ÖNEMLI LINKLKER
  • VIDEOLAR
  • DERNEKLER
  • YAYGARA
  • ÖNEMLI TELEFONLAR
  • SOHBET
Son mesaj - Gönderen: Saglikci28 - Pazartesi, 23 Ağustos 2010 16:20
RADYOMUZ DİNLEYİCİLERİNDEN ''EGRİANBARLİ'' NİKİYLE ALMANYADAN KATILAN DEGERLİ KARDEŞİMİZ ALİBEY KEÇE 21.08.2010 KALP KIRIZI GECİREREK VEFAT ETMİŞTİR RADYOGİRESUN AİLESİ OLARAK BAŞIMIZ SAGOLSUN.[B]

Radyogiresun Forum
05 Eylül 2010, 22:04:58 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: SMF - Henüz Yeni Yüklendi!

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: COCA COLA' YA , İSRAİL 'E VE YAHUDİ MALLARINA ((>>HAYIR<<))  (Okunma Sayısı 815 defa)
*EkoMert*
ERHAN CÖMERT
ADMIN
Aktif Üye
*

*ÇALCA - FOREVER*

Site
« : 18 Ekim 2008, 18:30:38 »

ALDIGINIZ  URUNLER YİYECEK ,İÇECEK....VS..  SİZE BOMBA OLARAK GERİ DÖNÜYOR AMA KİMSE BUNUN FARKINDA DEĞİL FARKINDA OLAN DA  UMURSAMIYOR.....

BU MARKALARIN GELİRLERİYLE,,SİZLERİN VE BİZLERİN VERDİGİ PARALARLA BOMBA,TUFEK,FÜZE..VS..ALINIYOR.. BUNU BİLEN VE YA BİLMEYEN İNSANLAR YİYECEK  İCECEK ALIRKEN  BUNLARIN YANI SIRA KENDİNE DÖNECEK,,,BÜTÜN MÜSLÜMANLARA DÖNECEK İNSANLIGI YOK EDEN SİLAHLAR BOMBALAR ALIYORLAR.....SİZLERDE DUYARLI OLUP BU MARKALARI ALMAMAK İCİN CABA SARFEDELİM  YA DA HİC ALMAYALIM.......

İŞTE  BU MARKALAR,,ÜRÜNLERIN ISIMLERI   VE DE BU VERİLEN PARALARIN SONUCUNDA OLUSAN VAHSET GÖRÜNTÜLER...............
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2008, 21:26:29 Gönderen: Eko-Mert » Kayıtlı

.........1 AYLIK   VPS  SATILIR  COK UCUZA.....

http://djekomert.forumotion.com

*EkoMert*
ERHAN CÖMERT
ADMIN
Aktif Üye
*

*ÇALCA - FOREVER*

Site
« Yanıtla #1 : 18 Ekim 2008, 18:32:47 »

[/img]

melahat
melahat
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : 18 Ekim 2008, 18:51:09 »

eko mert  bazı gerçekleri gösterdiğin için teşekkürler.İnşallah günü birinde bütün Türkiye bu gerçeklerin farkına varır.

öğrenci
MustiBJK28
(....MTK28....)
ADMINISTRATOR
Bölüm Editörü
*

« Yanıtla #3 : 18 Ekim 2008, 18:59:00 »

Süperrrr bir paylaşım Eko-Mert

FİLİSTİNLİ kardeşlerimiz zamanında Osmanlıyı arkadan vururken, bu hale düşeceklerini hiç bilmiyorlardı Üzgün

İçimiz kan ağlıyor ama, elimizden gelen sadece İsrail mallarını boykot etmek,

Aslında daha fazlasınıda yapmalıyız.

cavuismail
EDITÖR
Bölüm Editörü
*

« Yanıtla #4 : 18 Ekim 2008, 22:38:11 »

bizim halkımızda bu yabancı marka hastalığı varken mu millet üzerimize değil bomba mermi
resmen açıkça bombaların üzerine bu gerçekleride yazsalar.
ben Türküm bişey olmaz der kana kana yer
köyde elma, armut, üzüm yere geçer, kimse ne pekmez yapar, ne fırında kurutup hoşaf içer
al bir kola,
yanında bide beleş bardak varya
devam. afiyet olsunne diyeyim
destina48
MUHABIR
Aktif Üye

« Yanıtla #5 : 18 Ekim 2008, 23:07:19 »

çok teşekürler eko-mert emeğine sağlık. inşallah herkes duyarlı olur.
sesiz81
Tecrübeli Üye
*

« Yanıtla #6 : 20 Ekim 2008, 13:50:38 »

emeğine sağlık eko-mert
coca cola bazen arada alıyordum artık almam bından sonra..

ZİHİN FUKARA OLURSA; FİKİR UKALA OLUR!!!
A.Kaptan
EDITÖR
Bölüm Editörü
*

« Yanıtla #7 : 20 Ekim 2008, 17:46:44 »

Paylasim cok guzel cok isabetli,bende kendimi bildim bile ne ABD Colasi icerim nede Hambur ger yerim tabiiki MG DOnaldstan,Aklimizn yettigi kadari ile girdigim Toplumlarda icilen her yudum Colanin Filistinde  Afganistanda Tum Dunyada Mazlum Muslumanlar ve  Gunedogudaki Askerlerimizede (Cekic güc araciligi ile Bölücü Örgute yapilan silah yardimi)Kursun  geri geliyor ama
bilmem yanlisim varmi ilk basta göze carpan markalardan bazilari Amerika  ve Israille alakasi yok gibi
,Danone Fransiz
Carfur Marketler Zinciri Fransiz
Maggi Isvicre
Nokia Finlandiya  gibime geldi
konuyu acan arkadas aciklama yaparsa sevinirim
Insanlarimizi bilinclendirme acisinda tam isabet ama dogru olmasi sarti ile

« Son Düzenleme: 20 Ekim 2008, 18:09:04 Gönderen: A.Kaptan » Kayıtlı
A.Kaptan
EDITÖR
Bölüm Editörü
*

« Yanıtla #8 : 20 Ekim 2008, 17:51:27 »

Bilinclendirme acisindan Cola ve Hamburgere katilan maddeler dolayisi ile aynen Sigara gibi Bagimlilik yapar cok Cola Icenleri inceleyince zaten belli oluyor bende Turk Milletine derimki

Hamburger yerine Döner Kebab
Seker Torbasi  ABD Colasi yerine Vitamin Küpü Halis Mulis Turk Mali
Ayran
*EkoMert*
ERHAN CÖMERT
ADMIN
Aktif Üye
*

*ÇALCA - FOREVER*

Site
« Yanıtla #9 : 20 Ekim 2008, 19:03:45 »

Paylasim cok guzel cok isabetli,bende kendimi bildim bile ne ABD Colasi icerim nede Hambur ger yerim tabiiki MG DOnaldstan,Aklimizn yettigi kadari ile girdigim Toplumlarda icilen her yudum Colanin Filistinde  Afganistanda Tum Dunyada Mazlum Muslumanlar ve  Gunedogudaki Askerlerimizede (Cekic güc araciligi ile Bölücü Örgute yapilan silah yardimi)Kursun  geri geliyor ama
bilmem yanlisim varmi ilk basta göze carpan markalardan bazilari Amerika  ve Israille alakasi yok gibi
,Danone Fransiz
Carfur Marketler Zinciri Fransiz
Maggi Isvicre
Nokia Finlandiya  gibime geldi
konuyu acan arkadas aciklama yaparsa sevinirim
Insanlarimizi bilinclendirme acisinda tam isabet ama dogru olmasi sarti ile

TÜM İNSANLIK ADINA SİZE VE BÜTÜN ARKADASLARA COK TESEKKUR EDERIM A.KAPTAN......
BEN BU MARKALARIN HEPSİNİN ISRAIL MALI OLDUGUNU SOYLEMEDIM..... BU MARKALAR VE ÜRÜNLER BİR KAÇİ İSRAİL E AİT BİR KACİ DA İSRAİLE YARDIM VE YATAKLIK EDEN ÜLKELERE AİT ..... BU ULKELERDE COCA COLA NIN SAHİBİ GİBİ MALLARININ SATIS GELİRLERİNİN BAZI PAYLARINI İSRAİLE VERDİGİ GERCEKTİR....... YANİ İSRAİL İ İSRAİL YAPAN AMERİKA,FRANSA...VB.. ÜLKELER OLDUGUNU HERKESCE BİLİNİYOR O ÜLKELER BUNU KABUL ETMESELERDE
IRAK VE PKK YA   DESTEK VERENLERIN BASINDA AMERİKA YOK MU VE DE ONUN GİBİ TERORİST FASİST KOMUNİST ÜLKELER  ONLARIN SAYESİNDE AYAKTALAR VE YIKLMIYORLAR YOKSA NERDEN BULUYORLAR SANIYORSUNUZKİ ONLARCA MERMİ MÜİMMATI SİLAHLARI BU GİBİ ÜLKELER SAYESİNDE TÜRKİYE'Yİ BÖLMEYİ HEDEFLİYORLAR.... AMA ALLAHU TEALA BUNLARI GÖRÜYOR O ATTIKLARI FÜZELER BOMBALAR BİR GÜN KENDİLERİNE DÖNECEK .......İNSALLAH ........SAYGILAR.......

*EkoMert*
ERHAN CÖMERT
ADMIN
Aktif Üye
*

*ÇALCA - FOREVER*

Site
« Yanıtla #10 : 20 Ekim 2008, 19:41:11 »

Tüketiciler uyanın!]

Uluslararası markalara karşı boykota gidilmesi, Ortadoğu’da soykırıma girişen ABD ve İsrail’i köşeye sıkıştırabilir.

2 YIL ÖNCE YÜZDE 13 CİRO KAYBINA UĞRAMIŞTI  
Vatandaşların ‘tüketimden gelen gücünü kullanarak’ İsrail’e destek olduğu bilinen uluslar arası markaların yerine yerli ürünleri tercih etmesinin ‘vahşi kapitalizmin lideri’ ABD’nin politikalarını etkileyebileceği belirtildi. Tüketiciler Birliği Konya Şube Başkan Yardımcısı Ayhan Tekin, 2004 yılında düzenledikleri ‘Cephane bizden değil’ kampanyası ile ABD-İsrail’in uluslar arası şirketlerinin Türkiye’de yüzde 13 ciro kaybına uğradığını hatırlattı.
TÜKETİCİ YERLİ ÜRÜNLERE TERCİH ETMELİ
“Bu ülkelerin uluslararası markalarının hamburgerini yemiyor, kolasını-sigarasını içmiyor ve havayolu şirketleri ile seyahat etmiyoruz” diyen Tekin, tüketiciye düşen görevin temel ihtiyaçlarda söz konusu markaları tercih etmek yerine yerli ürünlere yönelmek olduğunu vurguladı. Tekin, ‘Yüzde 100 Türkiye Kampanyası’ çerçevesinde hangi ürünlerin tamamen yerli olduğunu açıklayacaklarını ve tüketicilerin ayırt etme imkanına kavuşacağını ifade etti.
BOYKOTUN ÖNEMİ VE SANAYİCİ DUYARLILIĞI
MAZLUMDER Konya Şube Başkanı Mustafa Akmeşe de, bir şeyler yapmak için kıvranan vatandaşları boykota davet ederek, ABD ve İsrail mallarının alınmasının zulme ortak olunması anlamına geleceğini söyledi. Öte yandan Konya’da isminin açıklanmasını istemeyen bir sanayici örnek bir duyarlılık göstererek, İsrailli bir firmanın mal talebini reddetti. Sanayici, İsrail’in katliamlar yaptığı bir ortamda bu ülkeye mal satmayı içine sindiremediğini ifade etti.

Boykot sonuç verir  

ABD destekli İsrail, Ortadoğu’yu katliamlarla kan gölüne çevirirken, vatandaşların bu ülkelerin uluslar arası markalarını almaktan kaçınılması isteniyor
Vahşi kapitalizmin lideri ABD ve Ortadoğu’daki tetikçisi İsrail’in uluslararası şirketlerine yönelik boykotlarla hizaya getirilebileceği belirtiliyor. Uzmanlar, bilhassa ABD’nin dünya genelinde örgütlü tüketici yaptırımlarıyla Ortadoğu’da politika değişikliğine gidebileceğini ifade ediyor.
Tüketiciler Birliği Konya Şube Başkan Yardımcısı Ayhan Tekin, ‘Cephane bizden değil’ konulu kampanyalarını hatırlatarak, “ABD-İsrail menşeli uluslar arası markaların hamburgerini yemiyor, kolasını-sigarasını içmiyor ve bu ülkelerin havayolu şirketleri ile seyahat etmiyoruz” dedi.
Tüketiciye düşen temel ihtiyaçlarında bu ülkelerin markalarını tercih etmek yerine yerli ürünlere yönelmek olduğunu kaydeden Tekin, şöyle devam etti: “Kapitalizmin sembolü olmuş belli başlı markalar var. İsrail’e ve ABD’ye destek veren bu markaları herkes bilir. Bizim boykotumuzdan sonra ABD-İsrail sermayeli şirketlerin cirosu yüzde 13 oranında azaldı. Vatandaşlarımız temel ihtiyaçlarında malum markalar yerine bunların muadili olan yerli mallarını tercih etsinler. Tüketiciler Birliği olarak yürüttüğümüz Yüzde 100 Türkiye Kampanyası çerçevesinde hangi ürünlerin tamamen yerli olduğunu kamuoyuna açıklayacağız. Bu ürünler vereceğimiz etiketle tüketici tarafından kolayca tanınacak.”
Tekin, her 869 barkodlu ürünün Türk malı olmadığını, bazı gıda maddelerinin hammaddelerinin dışarıdan getirtildiğini bildirdi.
‘Hiçbir şey yapamıyorum’ şeklindeki bir bahanenin geçerli olamayacağını anlatan Tekin, “Tüketicilerimiz boykotla çok şey yapabilir. Çünkü onların (kapitalizmin) anladığı dil paradır” değerlendirmesini yaptı.
Öte yandan Konya’da isminin açıklanmasını istemeyen bir sanayicinin İsrail konusundaki duyarlılığı örnek nitelikte. İsrail’den mal talebi alan sanayici, Ortadoğu’daki katliamlar nedeniyle bu ülkenin şirketine satış yapmayı reddetti. Sanayici, “Ortadoğu’da İsrail katliamlar yaparken, bu ülkeden işadamlarıyla ticaret yapmayı içime sindiremedim” diye konuştu.
MAZLUMDER Konya Şube Başkanı Mustafa Akmeşe de, İslam coğrafyasının emperyalist Batı’nın zulmü altında inlediğini hatırlatarak, bu ülkelerin mallarının alınmasının zulme ortak olunması anlamına geleceğini söyledi. Akmeşe, “Batılıların en iyi anlayacağı dillerden birisi de kapitalist anlayışın ürünü tüketim çılgınlığına dur demek, bu ülkelerin mallarını almamaktır. Bu hepimizin yapabileceği en kolay şeylerin başında geliyor” dedi. Bir şeyler yapmak için kıvranan insanları boykota davet eden Akmeşe, tüm vatandaşların bu konuda duyarlı davranması çağrısında bulundu.

Amerika Yahudiyle kol kola
İslam kanı döker söyle nerdesin?
Kurşun olur zulüm olur her COLA
Dindaşların yola bakar nerdesin? Nefretin var hani sözde öçün var
Bilir misin akan kanda suçun var!
Taş atmazsan ekonomik gücün var
Aciz olan boyun büker nerdesin

Fitne, fesat, vahşet yayar yahudi
Medya onda gözün boyar yahudi
Bebekleri yetim koyar yahudi
Öldürüyor teker teker nerdesin?

Yahudinin mallarını alırsan
Yazık sana yardımcısı olursan
Omuz silkip böyle ruhsuz kalırsan
Müslümanlar elem çeker nerdesin?

Iki milyar müslüman var diyorlar
Yahudiden satın alıp yiyorlar
Feryatları gece gündüz duyarlar
Bu feryatlar çiğer söker nerdesin?

Kan akıyor Filistinde Irakta
Yok mu sende vicdan yok mu merak da
Özüne dön miskinliği bırak da
O mazlumlar bize bakar nerdesin?

Hedef sensin sıra sana gelecek
Sen ağlarken düşmanların gülecek
Hedef, bizi haritadan silecek
Ateş bizi bir gün yakar nerdesin?

Tank sürerler çocukların üstüne
Savaş mı bu, yahudinin kastı ne?
Biraz daha COLA doldur testine
Gün gelir burnundan çıkar nerdesin?

Mikdatî der küçümseme COLA’yı
Destekleme böyle çirkin olayı
Nemelazım deyip seçme kolayı
Yarın senin kanın akar nerdesin?

İŞTE İSRAİL COCUKLARININ GENÇLERİNİN YETİŞTİRİLME TARZLARI

cavuismail
EDITÖR
Bölüm Editörü
*

« Yanıtla #11 : 01 Mart 2009, 16:02:58 »

Arkadaşım yazını dikkatle iki kez okudum, konuyu takipte etmekteyim, Size hakvermemek elde değil, hatta eksiklikleride var, konuyu uzatmamak içinmi, bu kadar yeterli gördüğünüz içinme bilemem, bu kadar yazmışsınız.
       Filistinde yaşayan insanların, Sapanla taş atan çocukların, gözü yaşlı annelerin, yetim ve öksüz çocukların haklarını kimler koruyor, bunlara insani olarak acımamak üzülmemek ve duyarsız kalmak elde değil, fakat gel görki Zaman-ı evvelde ingilizlerle birlik olup, ispanyadan sürgün edilen, Abdulhamit han ın yahudilere şimdiki israil topraklarını satmayı kabul etmediği yerleri osmanlı dağıldıktan sonra yahudilere topraklarını satanlar, ve kendileri avrupaya yerleşenler bunların dedeleri, osmanlıyı arkadan vuranlar keza öyle, Yaser Arafat filistin örgüt liderliği yaptı, hasta olduğunda Abdullah Gül o zaman başbakan idi Türkiyede tedavisinin yapılması için hastane uçak göndermeyi teklif etti, O İtalyayı seçti acaba niye, Çünki örgütün paralarını kendi çevresine peşkeş çekmek için, zaten eşi ve çocukları müslüman dahi değil, müslüman hakkı savunuyor, şimdi biz israil mallarını paydos edelim, fakat, ülkenin savaş teknolojilerini yenilemek için askeri anlaşmalara milyar dolarlık imzalar atılsın, biz bir bardak kola içmeyelim, diş macunu kullanmayalım, dişlerimizi limon ve karbonatla temizleyelim, örnek çok,
       Filistinde savaş var, hiçmi hayat devam etmiyor, bizim önümüze bunları koyup almayın diyenler hiç bakıyormu filistin in ithalatı yıllık kaç milyar dolar, bunun kaç liralık kısmını bizden alıyor, bunlar narinciye ürününü nerden ne şekilde alıyorlar, Kuzey Kıbrız Türk Cumhuriyetini tanıdılarmı, bunları bilenler varmı.
       1- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini tanmadılar,
       2- Narinciye ürünlerini K.K.Türk Cumhuriyetini Tanımadıkları için, Güney Kıbrıs tan almaktalar, Tabiki burdaki şirketlerde İsrail şirketleri
       Biz almayalım, protesto edelim, yardım gönderelim, onlar İsrail firmaları ile alış verişlerini yapsın,
       Yazınızda demişsiniz şimdi çok eleştiri alacağım diye,
       Bakalım ne cevaplar gelecek, 

Bu yazdıklarım İsrail savunuculuğu değildir, bunlar gerçeklerdir.
A.Kaptan
EDITÖR
Bölüm Editörü
*

« Yanıtla #12 : 01 Mart 2009, 19:14:11 »

[ Evet Ismayil benim fikrimde senden yana zira Arap Milliyetciligini Turkiyede yayanlarin kimler oldugu belli kaldiki Araplarinda ne kadar Turk dusmani oldugu asikar bize ne ki arapin düsmanindan biz ilk önce kendimize bakalim vede FKÖ yani Filistin Kurtulus Örgütünün teröristleri 1979 senesinde Istanbul Ataturk havaalinda yaptiklari katliami bilmeyenler icin tekrar hatirlatayim ben eskiden beri derim Filkistinliler insan olmanin disinda acidigim yok birde bu siteye yazi yazmayada niyetim yok cünkü katilim olayi ölü vaziyette  ama sen gibi dobra arkadas olunca dayanamiyorum Hoscakal Cavu. Gülümseme
A.Kaptan
EDITÖR
Bölüm Editörü
*

« Yanıtla #13 : 01 Mart 2009, 20:22:03 »

Yazdiklariniza bende katililiyorum  ama Cecenlerin özerk bölgesi var ama neticede Rus topraklari sonuc olarak sizin dediginiz dogru ama  ben gene derimki Arap Milliyetciligi bizim neyimizeki  insan olmanin disinda onlara pek acidigim yok eger onlar Türkiyeyi bir gram sevselerdi Kibrisi tanir vede Türkiyeyi Balkan savasinda yalniz birakmazlardi  Bosna Herseke bizden baskasi arka cikmadi ,
Araptan dost most olmaz genede yukarida yazdigimi tekrarlayayim

Amerikan mali serbeti hemde tiryakilik yapan serbet Colayi icecegime milli icecegimiz ayrani icerim ayni sekilde Hamburgerde ayni seydir icine katilan karisimlardan sonra insanlarda tiryakilik yapar onu yiyecegimize kendi ürünümüz döneri yiyelim ama genc nesil yozlasmis nerde Türklük benligi vede Turklugunden utanan bir nesil olusmus özellikle büyük sehirlerlerde ecnebi özentiligi yaygin vede Almanyada yasayan Gurbetcilerimizde cocluk cocuklarini  Mg Donaldslara götürmenin ayricalik oldugunu düsünüyorlar gözlerimiz görüyor allaha sükür
iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 01 Mart 2009, 20:24:32 Gönderen: A.Kaptan » Kayıtlı
*EkoMert*
ERHAN CÖMERT
ADMIN
Aktif Üye
*

*ÇALCA - FOREVER*

Site
« Yanıtla #14 : 26 Nisan 2010, 18:30:08 »

Bu firma ve ürün markalarını kullanmayın dıe bır sert girisim yapmak değil niyetim...

Sadece Vicdanna Bıraktım İnsanların...İsteyen Tüketir İsteyen tüketmez ..
hangi devletin turkıye ye yardım ettigi sahıp cıktıgı onemlı değil ...

Ölenler zulüm görenler müslüman  da olsa yahudi budist ,hristiyanda vs.. olsa bile insan olarak beni  rahatsız ediyor..

Efendim arabistan bize yardm etmio bizimle beraber değil die vurun öldürün kesin demek söz konusu olamaz Benim acımdan ...Elini vicdanına koyan herkes anlayabilir..

Benim Acımdan " Zulüm Yapan, katliam yapan Teröristir." kıme yaparsa yapsın ırk,mezhep  farketmez.....

Kimseye yaptırım uygulamak değil amacım sadece bilgi verdim duyduğum bildiğim kadarıyla..

Ben kullanmamaya çalşıyorum elimden geldiğince..

Herkes Özgür......................İyi Forumlar....

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

GiresunFm.Com Copyright M1.1.1 ©2007
Bu safya 0.05581 saniyede 12 sorguyla oluşturuldu